Holiday health Holiday health
Verblijf met ruimte Rust, ruimte en gezondheid Luxe vakantiehuis Comfort en sfeer

Comfortabel verblijf

Het verblijf in een luxe vakantiehuis

Accommodaties in een prachtige omgeving
De ooglidcorrecties bieden we aan in combinatie met een 14-daags verblijf in één van onze luxe vakantiehuizen aan de rand van en centraal in het dorp Vernéĝovice, 40 km. ten oosten van het Reuzengebergte. De diverse accommodaties liggen maar 6 km verwijderd van het beroemde rotspark Teplice - Adršpach, met wandel- en fietsroutes, winkel, restaurant (300 m.), bus- en treinhalte, zwembaden, skipistes en schaatsmeren in de nabijheid. De vakantiewoningen zijn gebouwd in voormalige boerderijen van meer dan 100 jaar oud, voorzien van modern comfort met behoud van de sfeer. U heeft een wijds uitzicht over de landerijen en beboste bergen. Wees niet verrast, wanneer herten of reeën medegebruikers van uw tuin zijn en een ooievaar op uw dak staat.

Luxe en comfortabele appartementen
Bij de nieuwbouw is er gebouwd met respect voor het oude. Tegelijkertijd is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Het warm water komt van zonneboilers, in het hele gebouw ligt vloerverwarming en de isolatie is op het hoogste niveau gebracht.

Elke vakantiewoning is geschikt voor max. 4 personen, voorzien van ruime woonkamer met vloerverwarming, sfeervolle houtkachel, KTV met Nederlandse zenders, open keuken met koelkast, afwasmachine, magnetron, heteluchtoven en keramisch kookplaat. Ingericht met gezellige eethoek, zithoek met slaapbank. Op etage: 2 slaapkamers, waarvan een met lits-jumeaux en de ander met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en ligbad. Op aanvraag kinderbed aanwezig. Huisdieren in overleg.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid
De verwarming door het hele huis en de appartementen is met behulp van houtkachels en elektra. Het hout in heel Tsjechië wordt milieuvriendelijk verbouwd volgens het systeem: boom eruit, boom erin. Er vindt dus geen ontbossing plaats.

Op het terrein is een eigen waterzuiveringsinstallatie, zodat al het afvalwater schoon de beek ingaat. Bij deze omgeving hoort in onze filosofie een natuurlijke manier van leven en laten leven.

Echt op vakantie
De atmosfeer van rust, ruimte en gezonde wandelingen, doet de gasten goed. In oktober 2006 is in de nabijgelegen boerderij van de Nederlandse eigenaren een 6- tot 10-persoons sauna gerealiseerd. U kunt gebruik maken van Wi-Fi en/of de internethoek in de hal van de boerderij.

De tuin en het zonneterras met meubilair liggen op het zuiden evenals de houtopslag, waaruit u onbeperkt hout kunt gebruiken.
Als extra krijgt u gratis tijdens uw verblijf een informatiemap ter beschikking met daarin een 30-tal wandel- en fietsroutes in het Nederlands. Ook is er de mogelijkheid MTB's en fietsen ter plekke te huren.

En dat alles inbegrepen
De prijzen in het hoofdstuk "Prijzen" zijn berekend op basis van twee personen. Het is altijd mogelijk om langer te verblijven en/of om met meerdere personen te komen.