Holiday health Holiday health
Verblijf met ruimte Rust, ruimte en gezondheid Luxe vakantiehuis Comfort en sfeer

Comfortabel verblijf

Een plaats waar u zich thuisvoelt

Letterlijk "thuis" in een prachtige omgeving
U kunt de ooglidcorrectie ondergaan tijdens een 14-daags verblijf op een camping in uw eigen caravan, camper of tent. De camping ligt in het dorp VernÚ°ovice, 40 km. ten oosten van het Reuzengebergte. Het is maar 6 km verwijderd van het beroemde rotspark Teplice - AdrÜpach, met wandel- en fietsroutes, winkel, restaurant (300 m.), bus- en treinhalte, zwembaden, skipistes en schaatsmeren in de nabijheid.

De camping "Aktief " ligt op het terrein bij een voormalige boerderij van meer dan 100 jaar oud, waarin en waarbij luxe accommodaties zijn gerealiseerd. Vanaf uw staanplaats heeft een wijds uitzicht over de landerijen en beboste bergen. In deze natuurlijke omgeving is het niet ongewoon, wanneer de herten zich van dichtbij laten zien. Het gebied is rijk aan veel vogelsoorten. Ooievaars staan 's zomers soms op het dak van de appartementen bij de boerderij.

Ruimte en comfort
Bij de boerderij zijn aangename voorzieningen, zoals elektriciteitsaansluiting, luxe toiletten en douches met vloerverwarming, wasmachine, gebruik van het internet en de ruimte! Op het terrein is een eigen waterzuiveringsinstallatie, zodat al het afvalwater schoon de beek ingaat. Bij deze omgeving hoort in onze filosofie een natuurlijke manier van leven en laten leven. Ondanks dat het terrein maar liefst 6000 m2 groot is, wordt de camping met opzet klein te houden. Wij vinden 15 tot 20 staanplaatsen voldoende.

Plan uw vakantie Ún behandeling
Voor de behandeling zijn ongeveer drie dagen van groot belang: de dag waarop het consult en de behandeling plaatsvindt, eventueel een tussentijdse controle en de dag waarop de laatste controle plaatsvindt en de hechtingen worden verwijderd. Die drie dagen zijn verspreid over een week en worden in een behandelingsplan aan u voorgelegd. Het arrangement kan ingaan op elke willekeurige dag van de week vˇˇr de behandeling, en eindigt veertien dagen na aankomst. De aankomstdag kunt u dus zelf plannen.

Echt op vakantie
De atmosfeer van rust, ruimte en gezonde wandelingen, zal u goed doen. In oktober 2006 is in de gerenoveerde boerderij van de Nederlandse eigenaars een 6- tot 10-persoons sauna gerealiseerd. U kunt gebruik maken van Wi-Fi en/of de internethoek in de hal van de boerderij.

De eigen Jeu de Boulesbaan is op 30 juni 2010 in gebruik genomen en ook voor u beschikbaar. Vergeet niet uw jeu de boulesset mee te nemen!

U zult het merken: u komt tijd te kort. De camping is de ideale uitvalsbasis voor een sportieve wandel- en fietsvakantie. Als extra krijgt u gratis tijdens uw verblijf een informatiemap met daarin een 30-tal wandel- en fietsroutes in de Nederlandse taal. Ook is er de mogelijkheid MTB's en fietsen ter plekke te huren. Maar het is niet alleen wandelen en fietsen wat de klok slaat. Ook kunt u volop genieten van rust en cultuur. De Nederlandse eigenaars verzorgen op verzoek een cultureel excursieprogramma.

En hoeveel kost een arrangement?
De prijzen in het hoofdstuk "Prijzen" zijn berekend op basis van twee personen met een caravan, camper of tent, inclusief stageld, elektriciteit en voor 1 persoon een ooglidcorrectie. Het is altijd mogelijk om langer te verblijven en/of om met meerdere personen te komen.